Hlavní obsah

Kate Winsletová porodila synka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Oscarová herečka Kate Winsletová se stala již podruhé matkou. Ve středu, dva dny před Štědrým dnem, v New Yorku porodila syna, který nese jméno Joe. Oznámil to v pátek její manažer.

Foto: Jitka Sobotková

Loňský Made in Mikulov byl skvěle obsazen - šperky, malby, fotografie i dřevořezby

Článek

Joe při narození vážil 3,5 kilogramů a Kate jím byla naprosto unešená. Podle BBC ještě v časných ranních hodinách telefonovala svým rodičům, otci Rogerovi a matce Sally, aby jim novinku co nejdříve sdělila.

Šťastným otcem novorozence se stal Sam Mendes, 38letý režisér, který za svou Americkou krásu získal Oscara za nejlepší film a režii. O 10 let mladší herečka si ho potají vzala letos v květnu a o měsíc později veřejnosti oznámila, že je těhotná.

Hvězda z Titanicu má z prvního manželství již tříletou dceru Miu, která se narodila v říjnu 2000. S jejím otcem Jimem Threapletonem se herečka rozvedla o rok později, když pár usoudil, že její kariéra příliš ovlivňuje vztah.

Reklama

Související témata:

Související články

Kate Winsletová čeká miminko

Britská herečka Kate Winsletová a její novomanžel režisér Sam Mendes čekají v lednu své první společné dítě. Sedmadvacetiletá Winsletová má z prvního...

Výběr článků

Načítám