Hlavní obsah

Jennifer Anistonová po rozvodu chodila k psychiatrovi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká herečka Jennifer Anistonová se poprvé veřejně se čtenáři podělí o své pocity, které ji provázely po rozpadu manželství s hercem Bradem Pittem. V rozhovoru pro zářijové vydání časopisu Vanity Fair přiznala, že po rozchodu zažila "rozčilení, bolest a hanbu". Kvůli tomu musela také vyhledat pomoc odborníka.

Článek

Manželství Pitta a Anistonové se rozpadlo letos v lednu. [celá zpráva] Svůj podíl na tom údajně měla herečka Angelina Jolieová. [celá zpráva] Anistonová se nikdy k rozchodu nevyjadřovala a ani nijak nekomentovala poměr exmanžela s krásnou Angelinou. V rozhovoru pro Vanity Fair se rozhodla mlčení učinit přítrž.

V něm připustila, že ji nejvíce ranily zveřejněné fotografie Brada s Angelinou, jak si užívají dovolené ve společnosti jejího adoptivního synka Maddoxe. Teprve tehdy Anistonová pochopila, že mezi nimi musela prolétnout jiskra již v době, kdy Pitt žil s Jennifer.

Nevěrný prý nebyl

Anistonová je ale přesvědčená, že jí nebyl do zveřejnění rozchodu nevěrný. "Vím, že ho Angelina velmi přitahovala. Ale nemyslím, že by se o něco pokusil ještě před naším rozchodem," řekla.

Ukončení vztahu s hercem Anistonovu velmi rozladilo, a to na dlouhou dobu. Dokonce docházela na psychoterapie. "Díky terapii jsem se přestala litovat a hrát si na oběť. Přijala jsem to, že mám na rozvodu také nějaký podíl. Vztah vždycky budují dva lidé. Oba pak také musejí nést zodpovědnost za jeho případný rozpad," uvedla.

Reklama

Související témata:

Související články

Manželství Brada Pitta je v troskách

Po čtyřech a půl letech končí manželství dalšího z hvězdných párů amerického Hollywoodu. Jak v noci na sobotu oznámily světové agentury, rozchod oznámili Brad...

Výběr článků

Načítám