Hlavní obsah

Jennifer Anistonová prý randí s novou láskou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Jennifer Anistonová je čerstvě zamilovaná. Jejím novým přítelem se stal filmový kolega Vince Vaughn. Oba herci se prý na veřejnosti chovají jako milenci. Anistonová však poměr popřela.

Článek

Anistonová a Vaughn se měli sblížit při natáčení snímku The Break Up. "Vypadá to, že si jeden druhého váží, společně se smějí. Opravdu je mezi nimi chemie," sdělil zdroj z hereččina okolí.

Hereččina manažerka však záležitost vyvrátila. "Mezi nimi nejsou žádné romantické zájmy," sdělila. "Vince je její dobrý přítel. Myslím, že bulvár je tak nedočkavý po novém milenci Jennifer, že se zkrátka spletl," doplnila. Na existenci fotografií, na nichž se Jennifer s Vincem objímá, jen reagovala: "Já nevím, jestli takové snímky existují. Ale ona se stále s každým objímá," vysvětlila.

Anistonová byla bez partnera od rozchodu s Bradem Pittem. [celá zpráva] Ten údajně Jennifer opustil kvůli Angelině Jolieové, oba ale svůj vztah stále popírají. Podle některých zdrojů však existují důkazy, které jejich poměr potvrzují. Angelina si prý před pár dny nechala na své pozadí vytetovat králíka, a to jen kvůli tomu, aby se ještě více líbila Bradovi. Angelina má na zádech také vytetovaného tygra, kterého si nechala vyobrazit loni.

Reklama

Související články

Manželství Brada Pitta je v troskách

Po čtyřech a půl letech končí manželství dalšího z hvězdných párů amerického Hollywoodu. Jak v noci na sobotu oznámily světové agentury, rozchod oznámili Brad...

Rozvodu Pitta a Anistonové brání majetek

Manželé Brad Pitt a Jennifer Anistonová s rozvodem otálejí zřejmě kvůli majetkovým poměrům, které se jim nepodařilo před svatbou přesně ustanovit ve smlouvě....

Výběr článků

Načítám