Hlavní obsah

Janet Jacksonová se zbavila dotěrného fanouška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Popová zpěvačka Janet Jacksonová bude mít napříště klid od fanouška, který ji v posledních letech obtěžoval. Kalifornský soud Robertu Gardnerovi ve čtvrtek nařídil, aby se po následující tři roky k hudebnici nepřibližoval. Hranice byla stanovena na sto metrů.

Foto: Pavel Kováříček (archiv)

Pavel Kováříček stál pětatřicet let v čele ZUŠ v Rychnově nad Kněžnou. V neděli 16. září převezme Cenu MHF F. L. Věka.

Článek

Osmatřicetiletá Jacksonová si stěžovala, že Gardner ji v posledních devíti letech průběžně pronásledoval. Loni se mu dokonce podařilo vniknout do televizního studia, jen aby ji mohl spatřit. Vyzbrojen byl prý tehdy nožem. Z místa jej musela odvléci bezpečnostní služba.

"Pronásledoval mě, posílal mi faxy a dopisy a pokoušel se o osobní setkání, po celých devět let," vypověděla o Gardnerovi již dříve zpěvačka, která se ve čtvrtek k soudu nedostavila.

"Jsem duševně hluboce rozrušena tím, že tento muž, jehož neznám a který věří, že mě důvěrně zná, byl v mé bezprostřední blízkosti a i nadále se pokouší o fyzický kontakt se mnou," sdělila Jacksonová.

Gardner, který neměl svého advokáta, uvedl, že nikoho nepronásledoval. "Nechci být považován za slídila. Jsem jen jedním z jejích fanoušků," hájil se.

Reklama

Související články

Janet Jacksonová opět odhalila poprsí

Americká zpěvačka Janet Jacksonová opět odhalila své vnady. Tentokrát to ale měla dovolené, a tak z toho divák nic neměl. Sedmatřicetiletá popstar ukázala...

Janet Jacksonová má sexuální mysl

Americká zpěvačka Janet Jacksonová prý stále myslí na sex. Svou nezkrotnou vášeň objevila v poměrně raném věku. V pátek o tom informoval internetový server...

Výběr článků

Načítám