Hlavní obsah

Janet Jacksonová má sexuální mysl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká zpěvačka Janet Jacksonová prý stále myslí na sex. Svou nezkrotnou vášeň objevila v poměrně raném věku. V pátek o tom informoval internetový server Sun Herald.

Foto: OZC Zlaté jablko

Vítězové Look Bella 2014

Článek

"Brzy v dospívání jsem si uvědomila, že mám aktivní sexuální mysl," prozradila Janet pro letní vydání amerického magazínu Blender.

"Poprvé jsem se zamilovala do Barry Manilowa. Vystupoval v televizi a já si ho všimla. Když se nikdo nedíval, líbala jsem obrazovku," vyprávěla zpěvačka. Svůj první hluboký vztah ale zažila později, když dosáhla věku dvanácti let.

Tři osobnosti

Jacksonová dnes svou neukojitelnou touhu vyjadřuje svým chováním. V jejím nitru prý existují tři osoby, každá z nich ale o sexu uvažuje odlišně. Jednu z nich, kterou považuje za svou dvojnici, pojmenovala Strawberry. "Má největší sexuální náboj z nás tří, je nejdivočejší."

Janetina třetí osobnost, která se v ní skrývá, je Damita Jo, jejíž název nese i Jacksonové nové cédéčko. "Damita Jo je mnohem tvrdší. Nezaváhá a každého hned zklidní," popsala Janet.

Reklama

Související články

Jacksonová se vrací na TV obrazovky

Zpěvačka Janet Jacksonová, která letos v únoru po celých Spojených státech vyvolala skandál s odhaleným ňadrem, se po delší odmlce znovu ukáže v americké...

Jacksonová vystoupila v televizní noční show

Zpěvačka Janet Jacksonová se poprvé od svého skandálu s odhaleným ňadrem objevila na televizní obrazovce americké stanice CBS, kde se měla osobně vyjádřit...

Janet Jacksonová opět odhalila poprsí

Americká zpěvačka Janet Jacksonová opět odhalila své vnady. Tentokrát to ale měla dovolené, a tak z toho divák nic neměl. Sedmatřicetiletá popstar ukázala...

Výběr článků

Načítám