Hlavní obsah

Janet Jacksonová si bez piercingu připadá nahá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká zpěvačka Janet Jacksonová začátkem letošního roku při finále zámořské ligy amerického fotbalu "omylem" ukázala, že její pravé ňadro zdobí piercing. Přestože v puritánských kruzích vyvolala obrovské zděšení, sama si prý tehdy nahá vůbec nepřipadala.

Foto: Archív skupiny Špuntkvaně

Kapela Špuntkvaně pokřtí v Malostranské besedě své debutové album. Deska je předčasným dárkem skupiny k jejím desátým narozeninám

Článek

Jacksonová si svůj piercing nemůže vynachválit a je na něj pyšná. V rozhovoru pro magazín In Style vysvětlila, že úplně nahá by si naopak připadala jedině bez něj.

Kritici jejího skandálního vystoupení při Super Bowlu však tehdy byli neoblomní a odmítli kovovou ozdobu přijmout jako dostatečné oblečení.

Podléhá lákadlu čokolády

"Mohu každé ženě doporučit, aby si to vyzkoušela," poradila zájemkyním osmatřicetiletá Janet. Zároveň dodala, že k dalším jejím vášním patří také sladkosti, a to zejména čokoláda, které odolat nedokáže.

Proti případné nadváze bojuje pohybem. Její recept zní jednoduše: "Tančit, tančit, tančit," vzkazuje Jacksonová ženám. Klasické cvičení či jóga, která se nyní mezi celebritami rozšiřuje, Janet příliš neláká. 

Reklama

Související témata:

Související články

Janet Jacksonová kvůli ňadru nedostala roli

Zpěvačka Janet Jacksonová sice díky svému odhalení na finále americké fotbalové ligy v Houstonu na sebe upoutala zájem veřejnosti a médií, ale v dlouhodobém...

Panenka s odhaleným ňadrem kopíruje Janet

Kanaďanka Siobhan Sawatska vytvořila umělou podobu zpěvačky Janet Jacksonové a jejího kolegy Justina Timberlakeho. Čtyřiadvacetiletá umělkyně tak připomíná...

Výběr článků

Načítám