Hlavní obsah

Janet Jacksonová kvůli ňadru nedostala roli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Zpěvačka Janet Jacksonová sice díky svému odhalení na finále americké fotbalové ligy v Houstonu na sebe upoutala zájem veřejnosti a médií, ale v dlouhodobém měřítku jí skandál spíše uškodí. Americká televize ABC, která má vysílat letošní Oscary, ji totiž tvrdošíjně bojkotuje ve všech směrech. Informoval o tom internetový server Daily News.

Foto: Město Karviná

Primátor města Tomáš Hanzel vkládá do nové báně tubusy s dokumenty

Článek

Jacksonová napáchala v americkém televizním světě skutečný převrat. Přenos hudebních cen Grammy byl vysílán s pětiminutovým zpožděním a rovněž letošní udílení filmových Oscarů hodlá televize ABC přenášet o pár vteřin déle ve srovnání se skutečností. 

K filmu ji nepustí

Stejná televizní společnost se jako řada dalších kanálů brání nejen dalším podobným nepřístojnostem, ale navíc naprosto zanevřela na hlavní protagonistku skandálu s odhaleným ňadrem a hodlá jí zabránit v rozvoji její kariéry.

Jacksonová by totiž velmi ráda proslula nejen v oblasti hudby, ale rovněž na filmovém plátně. Několik pokusů prorazit má již za sebou, naposledy účinkovala v roce 2000 ve snímku The Nutty Professor II: The Klumps. Letos by chtěla svou filmovou kariéru odstartovat dalece rychleji a s větším diváckým ohlasem, ale asi se jí to nepodaří.

Jazzovou divu obdivuje celý život

Síť ABC, která si objednala projekt nového seriálu, v němž zpěvačka měla ztělesnit postavu 86leté jazzové legendy Leny Horneové, totiž Janet roli na poslední chvíli odepřela. Přitom zpěvačka se na ztvárnění postavy těšila a na adresu Horneové prohlásila, že hrát právě ji je pro ni velká čest. "Celý život jsem Lenu obdivovala."

Televizní společnost tak učinila na žádost samotné Horneové a její dcery Gail Lurnet Buckleyové, které byly Janetiným vystoupením v Houstonu doslova otřeseny. Nepřejí si proto, aby právě skandální zpěvačka byla s jejich rodinou jakkoli spojována.

Reklama

Související témata:

Související články

Jacksonová: Odhalení ňadra bylo naplánované

Zpěvačka Janet Jacksonová, která při nedělním vystoupení na finálovém utkání zámořské ligy amerického fotbalu (NFL) v Houstonu nedopatřením odhalila své pravé...

Výběr článků

Načítám