Hlavní obsah

Janet Jacksonová kvůli ňadru nedostala roli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Zpěvačka Janet Jacksonová sice díky svému odhalení na finále americké fotbalové ligy v Houstonu na sebe upoutala zájem veřejnosti a médií, ale v dlouhodobém měřítku jí skandál spíše uškodí. Americká televize ABC, která má vysílat letošní Oscary, ji totiž tvrdošíjně bojkotuje ve všech směrech. Informoval o tom internetový server Daily News.

Foto: Město Karviná

Primátor města Tomáš Hanzel vkládá do nové báně tubusy s dokumenty

Článek

Jacksonová napáchala v americkém televizním světě skutečný převrat. Přenos hudebních cen Grammy byl vysílán s pětiminutovým zpožděním a rovněž letošní udílení filmových Oscarů hodlá televize ABC přenášet o pár vteřin déle ve srovnání se skutečností. 

K filmu ji nepustí

Stejná televizní společnost se jako řada dalších kanálů brání nejen dalším podobným nepřístojnostem, ale navíc naprosto zanevřela na hlavní protagonistku skandálu s odhaleným ňadrem a hodlá jí zabránit v rozvoji její kariéry.

Jacksonová by totiž velmi ráda proslula nejen v oblasti hudby, ale rovněž na filmovém plátně. Několik pokusů prorazit má již za sebou, naposledy účinkovala v roce 2000 ve snímku The Nutty Professor II: The Klumps. Letos by chtěla svou filmovou kariéru odstartovat dalece rychleji a s větším diváckým ohlasem, ale asi se jí to nepodaří.

Jazzovou divu obdivuje celý život

Síť ABC, která si objednala projekt nového seriálu, v němž zpěvačka měla ztělesnit postavu 86leté jazzové legendy Leny Horneové, totiž Janet roli na poslední chvíli odepřela. Přitom zpěvačka se na ztvárnění postavy těšila a na adresu Horneové prohlásila, že hrát právě ji je pro ni velká čest. "Celý život jsem Lenu obdivovala."

Televizní společnost tak učinila na žádost samotné Horneové a její dcery Gail Lurnet Buckleyové, které byly Janetiným vystoupením v Houstonu doslova otřeseny. Nepřejí si proto, aby právě skandální zpěvačka byla s jejich rodinou jakkoli spojována.

Reklama

Související témata:

Související články

Jacksonová: Odhalení ňadra bylo naplánované

Zpěvačka Janet Jacksonová, která při nedělním vystoupení na finálovém utkání zámořské ligy amerického fotbalu (NFL) v Houstonu nedopatřením odhalila své pravé...

Britney Spearsová pyká za Janetino ňadro

Zpěvačka Britney Spearsová má dobrý důvod nenávidět svou kolegyni Janet Jacksonovou, která na finále americké ligy v Houstonu nedávno odhalila pravé ňadro....

Janet Jacksonová na ňadru slušně vydělá

Janet Jacksonová se rozhodla, že trapas se svým pravým ňadrem, které nedávno odhalila na finále americké fotbalové ligy v Houstonu, pořádně zpeněží. 37letá...

Janet Jacksonová se znovu odhaluje

Zpěvačka Janet Jacksonová zřejmě brzy znovu vyvolá další skandál napříč celou Amerikou. Na obalu své nové desky Damita Jo, která se objeví na pultech letos...

Výběr článků

Načítám