Hlavní obsah

Fotografové čekali na Madonnu, rozplácl se před nimi Depardieu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Francouzské filmové hvězdě Gerardu Depardieu se dnes podařil povedený kousek. Havaroval totiž na svém motocyklu právě poblíž míst, kde číhaly nažhavené davy fotoreportérů na americkou popovou hvězdu Madonnu. Ta přijela do Paříže propagovat své poslední album American Life. Depardieu naštěstí vyvázl bez většího zranění. Větší potíže měl  s tím vyváznout z obklíčení novinářů.

Článek

Nehoda se odehrála uprostřed hustého provozu na náměstí Opery ve čtvrti známé luxusními hotely a prodejnami klenotů. Herec se při jízdě chránil helmou a po pádu ze svého silného stroje Yamaha jej na místě krátce vyslechli policisté. Podle policejních zdrojů opustil umělec místo havárie bez cizí pomoci, stěžoval si však na pohmoždění pravé nohy.

Nebylo to poprvé

Na motorce, která je oblíbeným způsobem dopravy po věčně přeplněných pařížských ulicích, nehavaroval Depardieu poprvé. Před čtyřmi lety dokonce musel být hospitalizován po nehodě na motocyklu na pařížském předměstí. Doplatil tehdy na to, že spěchal na natáčení hraného zpracování komiksu o Asterixovi, v němž si zahrál dobráckého hromotluka Obelixe.

Havárie na motorce se však stala osudnou pro Depardieuova dvaatřicetiletého syna Guillauma. Ten si před sedmi lety při nehodě těžce poškodil pravou nohu a navíc se nakazil rezistentním zlatým stafylokokem. Mladý muž, který už v několika filmech dokázal, že po otci zdědil herecké nadání, si kvůli nesnesitelným bolestem nechá v červnu končetinu amputovat.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám