Hlavní obsah

Fotka na řidičák se nepovedla, ženu si teď pletou s židlí

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ten proces zná zřejmě každý, kdo si byl žádat o nové doklady. Posadí vás na židli, podíváte se do objektivu a další roky litujete, že jste se nezatvářili o něco lépe. Problém s fotografií na řidičáku řešila i 25letá Američanka. Na fotce totiž není vůbec.

Foto: Profimedia.cz

Nový řidičák musela mladá žena reklamovat. Ilustrační foto

Článek

Jade Doddová z amerického Tennessee si nedávno přes internet žádala o výměnu řidičského průkazu. Když k ní ale doklad doputoval, nestačila se mladá žena divit. Místo její fotografie byla na dokladu pouze prázdná židle.

Doddová pochopitelně zašla na úřad fotografii reklamovat. Překvapená úřednice nemohla zprvu takové chybě uvěřit. „Na to asi budu potřebovat vedoucího,” sdělila pobavené ženě.

Dopravní úřad následně vysvětlil, jak ke kuriózní chybě došlo: „Když si obnovovala řidičský průkaz online, přiřadila se k průkazu poslední fotografie ze systému, na které byla právě prázdná židle. Když jsme se o tom dozvěděli, situaci jsme okamžitě napravili.”

Narodila se s orgány mimo tělo. Dívenka se ráda mazlí se svým žaludkem

Koktejl

Američanka vzala situaci s humorem. „Legraci z toho měl hlavně můj šéf v práci. Když se o tom dozvěděl, hned za mnou běžel, že venku viděl židli, spletl si nás a zamával jí,” dodala Doddová, která začátkem týdne dostala nový řidičák – tentokrát se správnou fotografií.

Reklama

Výběr článků

Načítám