Hlavní obsah

Falešný Santa Claus s pomocníkem vtrhli ke drogovému dealerovi

Novinky, Tomáš Andres Skoupý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Jižní Americe nosí dárky jak Papá Noel, tak i Santa Claus. Avšak Santa, který vtrhl do jednoho z bytů v peruánské Limě, neměl v úmyslu rozdávat dárky. Společně se svým ozbrojeným elfím pomocníkem vrazil od bytu zatknout dealera marihuany a kokainu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Peruánští policisté vyrazili na protidrogový zásah převlečení za Santu Clause a elfaVideo: AP

 
Článek

Nahrávku netradičního nedělního zásahu zveřejnila tento týden peruánská policie. Dva muži, jeden maskovaný za Santa Clause, druhý za jeho elfího pomocníka, vyskočili z dodávky a zamířili k bytu, kde se měl nacházet drogový dealer.

Nevzali to tradičně komínem, nýbrž hlavními dveřmi za použití beranidla. Santa Claus se na překvapeného muže vrhl a elfí pomocník mu záhy přiskočil na pomoc. „Jsme policie, tohle je protidrogová operace,“ křičel jeden z policistů. Zanedlouho muž ležel spoutaný na zemi.

Mladý dealer ulehčil policii práci. Chlubil se fotkami s penězi za prodej drog

Koktejl

U muže našli policisté větší množství marihuany a menší množství kokainu. Policisté rovněž zabavili několik zbraní.

Taktika zásahů v převlecích není peruánským policistům cizí a nepřichází pouze ve vánoční čas. Již několik let ji využívají jako prvek překvapení, který podle úřadů funguje výtečně. Dealeři si tak musí klást otázku, která pohádková bytost k nim vtrhne příště.

Reklama

Výběr článků

Načítám