Hlavní obsah

Elon Musk se rozešel s přítelkyní Grimes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Majitel společnosti Tesla Elon Musk se po třech letech rozešel se svou přítelkyní, kanadskou zpěvačkou Grimes (občanským jménem Claire Elise Boucherová). Krach vztahu potvrdil serveru Page Six sám Musk.

Foto: Profimedia.cz

Elon Musk s přítelkyní Grimes

Článek

„Jsme od sebe. Tak napůl. Ale přesto se milujeme, často se vídáme a vycházíme spolu dobře,“ prohlásil padesátiletý Musk.

„Moje práce ve společnostech SpaceX a Tesla vyžaduje, abych byl většinu času v Texasu nebo zahraničí a její práce je převážně v Los Angeles," řekl. „Teď žije se mnou a dítě je ve vedlejší místnosti,“ uvedl.

Tesla Bot vypadá jako člověk, používá technologie z autonomních vozů

AutoMoto

Dnes třiatřicetiletá zpěvačka se začala objevovat po boku Muska od května 2018. Často byla i na tiskových konferencích společnosti SpaceX. Loni v květnu se Muskovi a Grimes narodil syn. Podle Muskova vyjádření na Twitteru dostal jméno X Æ A-12 Musk. Kalifornské zákony toto jméno ale nedovolily, chlapec byl proto přejmenován na X Æ A-Xii Musk.

Vynálezce a vizionář Elon Musk. Vypracoval se v hvězdu světa technologií

Věda a školy

Reklama

Výběr článků

Načítám