Hlavní obsah

Dům Osbourneových vykradli zloději

– LONDÝN

Dva zloději se v pondělí ve čtyři hodiny ráno vloupali do rezidence pětapadesátiletého rockera Ozzyho Osbournea v anglickém hrabství Buckinghamshire. Z domu si odnesli cenné šperky. Osbourneovi zraněni nejsou.

Foto: Ludmila Oravcová
Článek

Lupiči do domu vnikli v době, kdy manželé Osbourneovi spali. "Ozzy a Sharon byli v domě, probudili se náhodou," vypověděl tiskový mluvčí páru.

Osbourneovi tak zahlédli jednoho ze zlodějů, jehož přibližný popis má nyní policie k dispozici. Rocker vypověděl, že právě s ním se začal prát, lupiči se však podařilo vyskočit z okna a utéci.

Ozzy: Mohl jsem ho zabít

Ozzy později podotknul, že mohl zloděje zabít. "Byl vysoký a silný, chytil jsem ho za vlasy," řekl Ozzy. "Zlomek vteřiny jsem myslel na to, že bych mu mohl zlomit vaz a pak vysvětlit, že šlo o nešťastnou náhodu. Ale nechal jsem ho jít. Nemohl bych s takovým svědomím žít," přiznal.

Kromě toho policie ví, že zloději k domu přijeli velkým, ale blíže neidentifikovaným vozem. Zatím se jim však lupiče chytit nepodařilo. Neví se ani, zda byli zraněni.

Hodnota odcizených šperků se odhaduje v přepočtu na padesát miliónů korun. Osbourneovi mimo jiné přišli o snubní a zásnubní prstýnky, stejně tak jako o prsteny, které si Sharon koupila tehdy, když přežila svůj boj s rakovinou.

Reklama

Související témata:

Související články

Kelly Osbourneová havarovala

Zpěvačka Kelly Osbourneová se opět dostala do problémů. Tentokrát má těžkou hlavu ze svého vozidla, kterým narazila do hydrantu. Informaci přinesl britský...

Sharon Osbourneová má stále strach z rakoviny

Sharon Osbourneovou, populární televizní hostitelku a manželku legendárního zpěváka Ozzyho, i dva roky poté, co se jí podařilo zvítězit nad rakovinou žaludku...

Výběr článků

Načítám