Hlavní obsah

Sharon Osbourneová má stále strach z rakoviny

– LOS ANGELES
Novinky, Korzo

Sharon Osbourneovou, populární televizní hostitelku a manželku legendárního zpěváka Ozzyho, i dva roky poté, co se jí podařilo zvítězit nad rakovinou žaludku a vyléčit se, stále pronásleduje pocit, že se v ní může zhoubná nemoc opět rozbujet.

Foto: npú sychrov

Hrad a zámek Lemberk

Článek

"Když jednou rakovinu proděláte, už si nemůžete být nikdy jistí. Sice se mi teď daří dobře, občas mě ale napadne, jestli nemůže nemoc přijít znovu," svěřila se.

Hvězdě televizní reality show Osbourneovi vrtá hlavou především myšlenka, že se klidně může ocitnout mezi několika procenty nemocných, jimž se po vyléčení rakovina projeví někde jinde v těle.

Nechce jen přežívat

"Je těžké to hodit za hlavu. Stále si říkáte, jestli to nebudete právě vy, koho to potká znovu. Nemůžete prostě uvěřit tomu, že budete mezi těmi šťastnými, které rakovina opět nezlomí," uvedla Osbourneová, která je ze všech stran plísněna za to, kolik času věnuje práci a také kvůli svým makrobiotickým dietám.

"Nadávají mi za to nejen lékaři, ale také můj manžel a naše tři děti. Jsem pod neustálým drobnohledem kvůli dietám a stále poslouchám, že musím vydatněji jíst a hlavně věnovat denně méně hodin práci."

"Ozzy i děti jsou na mě kvůli tomu dokonce zlí. Musím chodit brzy spát, jíst saláty a pít hodně vody," přiznala Sharon Osbourneová, která svůj život nade vše miluje a chce ho "prožít", nikoliv jen "přežít".

Reklama

Související články

Sharon se sprostě osočila na Kidmanovou

Sharon Osbourneová, manželka slavného rockera Ozzyho, se pustila do Nicole Kidmanové. Označila ji doslova za "vyzáblou krávu" a dodala, že Nicole by k životu...

Výběr článků

Načítám