Hlavní obsah

Sharon Osbourneová se viní za problémy dětí

Novinky, Korzo/P
LOS ANGELES

Populární televizní hostitelka a manželka proslulého rockera Ozzyho Sharon Osbourneová na sebe svaluje vinu za problémy, s nimiž se potýkají dvě z jejích tří dětí, syn Jack a dcera Kelly. Má údajně na svědomí jak Jackův alkoholismus, tak závislost na drogách, s níž bojuje Kelly.

Foto: Jana Vančatová

Vítr odnesl i střechu hospodářské přístavby a pobořil i její štítové zdi

Článek

"Kdybych se o ně více zajímala, rozhodně bych si musela něčeho všimnout hned v začátcích," svěřila se Sharon, která má za sebou úspěšný boj s rakovinou.

Právě svoji nemoc a únavu považuje za hlavní důvod, proč nepoznala, že její děti mají problémy.  

Závislost odhalili novináři

"Když se provalilo Jackovo koketování s alkoholem, neměla jsem dostatek energie, abych mu pomohla. Byla to děsivá situace," uvedla a dodala, že naopak o problémech Kelly s drogami neměla dlouho ani potuchy.

"Opravdu jsem nic netušila. Jela v drogách a já to nepoznala. Můžu říct, že mám velkou radost z toho, že to novináři odhalili. Alespoň jsem měla možnost jí pomoci," konstatovala.

"Jack i Kelly mají za sebou rehabilitační kúru ve známé odvykací léčebně v Malibu. Snad je speciální program dokázal zbavit drog a pití napořád," věří Sharon, která se společně s manželem a dvěma ze tří dětí pravidelně objevuje v populární reality show hudební stanice MTV Osbourneovi.

Doufá, že po měsících útrap, kdy Jack a Kelly utápěli svoji rychle nabytou popularitu v alkoholu a drogách a její manžel Ozzy se velmi vážně zranil, nyní snad nastane období klidu.

Reklama

Související články

Ozzy Osbourne měl vážnou nehodu

Rockový zpěvák Ozzy Osbourne utrpěl v pondělí večer těžká zranění při automobilové nehodě, která se stala na jeho panství v Buckinghamshire ve Velké Británii....

Výběr článků

Načítám