Hlavní obsah

Dům Jennifer Lopezové je v katastrofálním stavu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová, které v žilách koluje latinskoamerická krev, se vydala do krutého boje se stavební firmou, na níž podala žalobu. Viní ji, že na jejím luxusním sídle v Hollywoodu napáchala škodu ve výši dvou miliónů dolarů. Informaci přinesl internetový server Celebrity Justice.

Foto: OKD, a.s.

Ilustrační foto

Článek

Čtyřiatřicetiletá hvězda filmového plátna si před nedávnem najala stavební firmu, kterou pověřila rekonstrukcí části svého domu. Společnost po dokončení úprav nařkla, že svou práci, kterou následně označila za hotovou katastrofu, provedla mizerně.

Lopezová je nespokojená konkrétně s opravenými okny, nelíbí se jí ani dveře a podle jejích vlastních slov se prý moc nepovedla ani úprava bazénu, který je součástí hereččina sídla.

Dělníci se nesnažili

Jennifer je rozlícena nejen výslednou podobou stavebních úprav, ale také pracovní morálkou dělníků. Herečka je obvinila z toho, že se na stavbě poflakovali a naschvál práci vehementně protahovali v čase. Zástupci stavební firmy se odmítli k nařčením vyjadřovat.

Herečka však ve svém sídle dlouho nepobude, údajně se chce z něho co nejdříve stáhnout. Blízký zdroj z jejího okolí prozradil, že se ho v současnosti snaží za více než 10 miliónů dolarů prodat.

Reklama

Související témata:

Související články

Affleck chce svatbu, J.Lo. řádí s exmilencem

Hollywoodský herec Ben Affleck se definitivně rozhodl, že vstoupí s Jennifer Lopezovou do manželského svazku. Ostře sledovaný pár však odmítá prozradit datum...

Jennifer Lopezová je rozchodem zdrcena

Holywoodská hvězda Jennifer Lopezová, která se letos v lednu definitivně rozešla se svým snoubencem Benem Affleckem, je odloučením naprosto zdrcena a v koutku...

Výběr článků

Načítám