Hlavní obsah

Duch bývalého majitele hospody sahá lidem na ramena a hýbe věcmi

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

West Bromwich

Zdá se, že hospoda New Talbot v anglickém West Bromwichi se pomalu mění ve strašidelný dům. Bezpečnostní kamera zachytila, jak záhadně zmizel z lavice telefon provozního a objevil se na druhé straně místnosti. Během jedné noci se navíc v hospodě údajně objevily vznášející se světelné koule a zaměstnanci uvedli, že když pracovali sami, cítili, jak se jich někdo dotýká na rameni, informoval Daily Mail.

BEZ KOMENTÁŘE: Takto zmizel telefon z lavice

 
Článek

Vše začalo v úterý, když provozní hospody Ajay Cohan nemohl po nočním úklidu najít svůj telefon. Místo lavice, kde ho odložil, objevil telefon na druhé straně místnosti. Ze zvědavosti se podíval na záběry z bezpečnostní kamery a nemohl uvěřit svým očím. Telefon totiž z lavice zmizel bez cizího zásahu.

„Bylo to šílené. Nikdo nebyl poblíž telefonu, přitom z lavice sám zmizel. Nedokážu to vysvětlit. Vibrační vyzvánění mi nefunguje a uvnitř hospody není žádný průvan. Vypadalo to, jako kdyby ho uchopila nějaká neviditelná ruka,“ popsal záznam Cohan.

Místní štamgasti okamžitě přispěchali s vysvětlením. Zmíněná lavice totiž byla místem vyhrazeným pro bývalého majitele hospody Garyho Stephense, který zemřel v roce 1993. Za přemístěním telefonu tak podle nich stojí jeho duch.

Všichni se bojí

Výčet záhadných událostí tím ale nekončí. Na nočním záznamu kamery se údajně objevily i vznášející se světelné koule a někteří zaměstnanci tvrdí, že když okolo nich nikdo nebyl, cítili jasný dotek na rameni.

„Jedna servírka teď nechce chodit na večerní směny. Je to opravdu podivné. Nikdy jsem na tyto věci nevěřil, ale teď mě to nutí k zamyšlení. S rodinou bydlíme tady v domě a teď se trochu bojíme. Náš pes dokonce odmítá jít z bytu dolů po schodech,“ dodal Cohan.

Škarohlídi tvrdí, že provozní se snaží jen hospodě dělat reklamu, ale dlouholetí štamgasti stojí na jeho straně. „Vždy se objevovaly řeči o tom, že na tomto místě straší, je totiž více než 100 let staré,“ řekl Phil Lambert, který do hospody chodí už více než 20 let.

Reklama

Výběr článků

Načítám