Hlavní obsah

Denise Richardsová čeká druhé dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Americký herec Charlie Sheen a jeho choť Denise Richardsová očekávají svého druhého potomka. Ten by se měl narodit v červnu příštího roku, napsal magazín People.

Foto: Anna Čelouchová
Článek

Devětatřicetiletý Sheen, syn herce Martina Sheena, a Richardsová (33) jsou prý "neuvěřitelně šťastni". Těhotenství je pro ně a malou Sam tím nejlepším vánočním dárkem, který si kdy mohli přát, uvedl pro magazín Chuck James, mluvčí herečky Richardsové.

Sam, prvorozená dcerka manželů, přišla na svět letos v březnu v Los Angeles. [celá zpráva] Otcovská role Charlieho změnila, dříve se potýkal s alkoholem a omamnými látkami. Nyní plní roli příkladného taťky.

Sheen a Denise se potkali na filmovém natáčení v roce 2000, vzali se v červnu 2002. Charlie má také dvacetiletou dceru Cassandru, která přišla na svět během jeho prvního manželství s Paulou Profitovou.

Reklama

Související články

Richardsová čeká první dítě, Sheen jásá

Své první dítě čeká Denise Richardsová, jedna z mnoha dívek Jamese Bonda, hvězda filmu o agentovi 007. Otcem je neméně známý herec Charlie Sheen, známý...

Denis Richardsová porodila holčičku

Herecký pár Charlie Sheen a Denise Richardsová se stal rodiči. Oba herci se radují z holčičky, kterou pojmenovali Sam. Dítě se narodilo minulé úterý...

Výběr článků

Načítám