Hlavní obsah

Denis Richardsová porodila holčičku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herecký pár Charlie Sheen a Denise Richardsová se stal rodiči. Oba herci se radují z holčičky, kterou pojmenovali Sam. Dítě se narodilo minulé úterý v Los Angeles, oznámila v pondělí hercova mluvčí Biana Bianconi.

Foto: Josef Zajíc

Orientační běh v Borové u Bolatic 28.10.2014. Rodiče s dětmi.

Článek

"Jsou v sedmém nebi. Otec i matka jsou v pořádku," prohlásila pro internetový server E!Online mluvčí. "Holčička váží čtyři kilogramy," upřesnila.

Sheen a Richardsová se vzali v červnu 2002 a Sam je jejich prvním společným potomkem.

Osmatřicetiletý herec, který proslul svým rebelským způsobem života a náklonností k alkoholu, drogám a násilnostem, má devatenáctiletou dceru Cassandru z prvního svazku s Paulou Profittovou.

S třiatřicetiletou Denise, která se původně proslavila jako modelka, se seznámil v roce 2001 při natáčení filmu Good Advice. Na filmových plátnech se spolu manželé objevili v parodickém snímku Scary Movie 3 z roku 2003.

Reklama

Související články

Richardsová čeká první dítě, Sheen jásá

Své první dítě čeká Denise Richardsová, jedna z mnoha dívek Jamese Bonda, hvězda filmu o agentovi 007. Otcem je neméně známý herec Charlie Sheen, známý...

Výběr článků

Načítám