Hlavní obsah

Demi Mooreová je novou tváří Versace

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Demi Mooreová si značkový módní dům Versace vybral jako svou novou tvář. Americká herečka tak bude napříště reprezentovat tuto prestižní módní značku. Ve své roli vystřídá zpěvačku Madonnu.

Článek

Dvaačtyřicetiletá Mooreová už má za sebou reklamní focení pro Versaceho, snímky pořídil Mario Testino, jemuž se přezdívá fotograf hvězd. Fotky se stanou součástí reklamních prospektů kampaně pro podzim/zima 2005-2006, která odstartuje v srpnu.

"Znám Demi Mooreovou už několik let a nikdy nebyla tak krásná, jako je nyní," vysvětlila svou volbu Donatella Versaceová. "Její přítomnost je přitažlivá, protože je celá přirozená a vždy působí nenuceně."

Reklama

Související témata:

Související články

Madonna se stala tváří Versaceho

Americká popová zpěvačka Madonna propůjčila svou tvář luxusní módní značce Versace, pro kterou nafotila sérii reklamních snímků. O propagaci firmy informoval...

Demi Mooreová se opět svlékne donaha

Americká herečka Demi Mooreová se objeví na titulní stránce magazínu Vanity Fair nahá. Zopakuje si tak pózování před patnácti lety, kdy se v Evině rouše...

Výběr článků

Načítám