Hlavní obsah

Cameron Diazová předvedla své obří bicepsy, dře kvůli partnerovi

– New York
Novinky, Dagmar Plecháčová

Americká herečka Cameron Diazová se v úterý objevila v talk show Jimmyho Kimmela a všechny diváky překvapila svou muskulaturou v upnutém bílém tílku. Především ramena a bicepsy by si s ní v současnosti jistě vyměnilo i mnoho mužů. Herečka v posledních týdnech dře v posilovně spolu s partnerem Alexem Rodriguezem, který si na vypracované tělo vlastní a zřejmě i své přítelkyně evidentně potrpí.

Foto: Profimedia.cz

Cameron má podle trenéra dobré geny na tvorbu svaloviny.

Článek

Alex Rodriguez se musí udržovat fit i proto, že hraje baseball za New York Yankees. Diazová s ním chodí pravidelně do posilovny, aby mu stačila. Má však svého vlastního trenéra Teddyho Basse, který se nechal slyšet, že osmatřicetiletá Cameron chodí cvičit tak často, jak jen může, a že je jejím cílem vyrýsovaná a vypracovaná postava. Také má prý k tvorbě svalů dobré geny.

Foto: Profimedia.cz

Cameron Diazová předvedla v bílém tílku vypracovaná ramena a ruce.

„Miluji pocit být vypracovaná, miluji pocení. Miluji, jak moje tepová frekvence stoupá nahoru. Mám ráda náročné výzvy,“ potvrdila herečka. Co se diet týče, nikdy se Cameron neomezovala a jedla cokoli a kdykoli, ačkoli všeho s mírou. Dodržuje prý jen systém sacharidů v první polovině dne a v druhé už spíš bílkoviny a zeleninu.

Foto: Profimedia.cz

Cameron s Alexem se chystají do posilovny.

Foto: Profimedia.cz

Svalnaté ruce a ramena, k tomu nepříliš vyvinutý hrudník. Cameron má poslední dobou svou postavou blíže z muži než k ženě.

Hereččin partner Alex Rodriguez před Cameron v roce 2009 chodil také s herečkou Kate Hudsonovou a proslýchá se, že o rok dříve měl pletky také s Madonnou. Ve stejném roce se zároveň rozváděl.

Diazová, která si zahrála například ve filmech Něco na té Mary je, Charlieho andílci, Svatba mého nejlepšího přítele nebo Prostě sexy pro změnu tři roky randila s Justinem Timberlakem.

Foto: Profimedia.cz

Cameron Diazová musí na svých svalech pracovat, aby mohla konkurovat svému partnerovi Alexu Rodriguezovi.

Reklama

Výběr článků

Načítám