Hlavní obsah

Bývalý fotbalista vyhrál desítky milionů v loterii, kolegové natočili jeho reakci

Byly doby, kdy Terry Kennedy kopal do míče s hvězdami dnešního fotbalu. Kvůli zraněním se ale dostal „pouze“ do druhé anglické ligy a jeho kariéra skončila v nižších soutěžích v roce 2018. Ale nyní se na osmadvacetiletého Angličana usmálo štěstí, v loterii totiž vyhrál rovný milion liber (30 milionů korun).

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Kennedyho jméno by z hlavy vytáhl asi jen málokdo, fotbalové trávníky brázdil hlavně na začátku minulého desetiletí, kdy nastoupil v posledním utkání sezony 2010/2011 za Sheffield United ve druhé nejvyšší anglické lize. Ačkoliv měl být do dalšího roku posilou, kvůli zranění kolene vynechal celou sezonu. V dalších letech pak za Sheffield nasbíral ještě 18 startů, ale už bylo jasné, že fotbal mladého muže dlouhodobě neuživí.

Kennedy tak vyměnil sen o velké kariéře za pracovní vestu, a i když fotbal hrál ještě několik let na nižší úrovni, jeho jméno zůstalo fotbalovým fanouškům spíš neznámé. Do médií se dnes osmadvacetiletý Kennedy dostal až tento týden, kdy na internetu začalo kolovat video, které pořídili jeho kolegové.

Kennedy se totiž stal výhercem loterie a může se těšit na milion liber. Na videu mu zprávu do telefonu potvrdila zástupkyně loterijní společnosti. Kennedy tak má navždy zachycený okamžik, kdy se jej zmocnila velká radost z pohádkové výhry.

Mrtvý muž v Michiganu měl v kapse vítězný loterijní tiket

Koktejl

„Doufám, že zrovna sedíte. Mohu vám totiž potvrdit, že jste vyhrál milion liber,“ ozvalo se z telefonu. Pak už Kennedy jen nevěřícně kroutil hlavou a za radosti kolegů z práce přiznal, že se mu změní život. O přesných plánech, jak s výhrou naloží, však zatím nemluvil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám