Hlavní obsah

Brad s Jennifer už mají připravený dětský pokojík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Tři roky po svatbě se slavný hollywoodský pár Jennifer Anistonová a Brad Pitt konečně usadil. Rekonstrukce luxusní rezidence v Beverly Hills za 13,5 miliónu dolarů (cca 405 miliónů korun), kterou si před dvěma lety manželé koupili, je totiž dokončena a nechybí v ní ani pokojíček pro vytouženého potomka.

Foto: Jitka Chromá

Svatý kopeček s křížovou cestou je dominantou Mikulova

Článek

Dům byl postaven ve třicátých letech a patřil držiteli Oscara Fredericu Marchovi, píše časopis Hello. Vila měla původně šest ložnic, rotundovité foyer, tenisový kurt, kinosál a obývací pokoj pro paní a druhý pro pána domu. Herec Brad Pitt, který už se proslavil i jako návrhář šperků, si však při rekonstrukci ve svém novém sídle realizoval i architektské sklony a leccos pozměnil.

Svatební fotografie Brada a Jennifer FOTO: bradpittfan.com

Rezidence je nově zařízena posilovnou a vinným sklepem. Jednu část budovy nechal majitel přebudovat na pokoje pro miminko a pro chůvu. Ty už snad údajně budou konečně potřebovat. Brad Pitt (39) po dítěti touží už od sňatku v červenci roku 2000, Jennifer Anistonová (34) však byla vázána smlouvou a kvůli seriálu Přátelé otěhotnět nesměla. Natáčení 10. a poslední řady populární série se však chýlí ke konci a rozšíření rodiny už tedy nic bránit nebude.

Brad a Jennifer FOTO: bradpittfan.org

"Rozhodně chceme mít děti," prohlásila Jennifer. "Já jsem si vždy myslela, že budu mít tak dvě nebo tři děti, ale Brad jich chce sedm. Strašně se mu líbí představa obrovské rodiny."

Jennifer Anistonová FOTO: allstarz.org

Brad Pitt v současné době natáčí historický velkofilm o bájném hrdinovi Achillovi. Jennifer Anistonová dokončuje natáčení Přátel a plánuje psaní vlastního seriálu. Nápady čerpá prý i při sledování oblíbeného britského seriálu EastEnders. Kromě něj si z nabídky BBC America slavný pár vybírá hlavně pořady Kuchaře bez čepice Jamieho Olivera, kterého oba zbožňují a považují za nejlepšího televizního šéfkuchaře.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám