Hlavní obsah

Nejatraktivnějším párem byli zvoleni Anistonová s Pittem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Herecký manželský pár Jennifer Anistonová a Brad Pitt byli zvoleni za celosvětově nejatraktivnější pár diváky britské televizní stanice Sky One. Porazili dokonce i domácí miláčky - manžele Beckhamovi, píše zpravodajský server Ananova.

Foto: Michal Mucha

Na tvůrčí dílně vyráběl náramek z korálků pro svoji ženu i tatínek.

Článek

Před kapitánem anglického fotbalového týmu Beckhamem a jeho ženou Victorií, bývalou členkou skupiny Spice Girls, měli Jennifer s Bradem náskok téměř dvojnásobného počtu hlasů. V seznamu nejatraktivnějších se objevili například i snoubenci Jennifer Lopezová s Benem Affleckem a Kylie Minogue s Olivierem Martinezem.

Beckhamovi sice nebyli zvoleni nejatraktivnějšími, ale bez potíží získali ocenění jakožto nejromantičtější dvojice. Anistonová s Pittem se v této kategorii umístili na druhém místě. Za romantický pár považují diváci i Paula McCartneyho a jeho těhotnou ženu Heather Millsovou či Catherine Zeta-Jonesovou s Michaelem Douglasem.

Posledně jmenovaní se však umístili i v kategorii párů, u kterých se nejpravděpodobněji dá očekávat rozvod.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám