Hlavní obsah

Bigamistka vedla dvojí život, manželé od sebe bydleli jen pár minut

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před britský soud se dostal případ dvaačtyřicetileté Brindy Kantamanenové. Ta je obviněna z bigamie poté, co vyšlo najevo, že si kromě svého prvního manžela po necelých dvaceti letech vzala ještě dalšího muže, který bydlel zhruba tři minuty chůze pěšky od jejího domu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Kantamanenová ve středu stanula před soudem v Uxbridge na západním okraji Londýna poté, co při předchozím slyšení přiznala vinu v případu nařčení z bigamie. Kantamanenová se v roce 2017 provdala za svého milence, přičemž stále byla již 18 let vdaná se svým manželem. V případě, že ji soud shledá vinnou, jí hrozí až sedm let.

Žena si nejprve v květnu v roce 1999 vzala svého prvního manžela Raviho Kantamanena. Svatba proběhla ve Spojených státech. Měli spolu dvě děti a později se přestěhovali do Londýna.

Idylické manželství ale postupem let začalo skřípat a Brinda kvůli svému zaměstnání opouštěla stále častěji dům a byla dlouho pryč. V roce 2017 začal Ravi svou ženu podezírat, že mu je nevěrná. Jak ale sdělil soudu, pokaždé, když na toto téma stočil řeč, začala se buď „chovat vášnivě, nebo mu vyhrožovala sebevraždou“.

Ženatý Slovák měl další svatbu, druhé manželství platí

Evropa

V prosinci 2017 Ravi zjistil, že si Brinda před dvěma měsíci vzala jiného muže. S Matthewem Hallem se vzali na místní radnici, do svatebního listu žena uvedla falešné jméno. Záhy se navíc ukázalo, že s Hallem má dítě. Není známo jak, ale před Ravim dokázala těhotenství utajit.

Zdrcený manžel následně odhalil, že Hall bydlí necelé tři minuty chůze od jejich domu. Raviho manželství bylo v roce 2019 zrušeno a celý případ putoval k nižšímu magistrátnímu soudu. Ten však ve středu konstatoval, že rozhodovat o trestném činu s takovou možnou maximální sazbou není v jeho pravomoci, a případ postoupil vyššímu soudu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám