Hlavní obsah

Belgická politička slibuje uspokojit čtyřicet tisíc mužů

Právo, lh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejpopulárnější belgickou političkou se několik dní před senátními volbami stala Tanja Derveauxová z malé strany NEE. Oblíbili si ji zejména muži, jež nadchl její slib - orálně uspokojit 40 tisíc z nich.

Článek

Mladičká šaramantní hnědovláska vypsala netradiční závazek na internetových stránkách NEE (www.nee-antwerpen.be). Každý zájemce starší 18 let se může na webu zaregistrovat zadáním jména a internetové adresy. Hlásit se mohou jen zdraví, mohou být z celého světa. NEE političce hradí cestovní náklady. Zájem je prý obrovský.

Derveauxová si vyhrazuje, že každému muži ale věnuje maximálně pět minut. Nesmí se jí nijak dotýkat a musí dodržovat základy hygieny. Šmudlové jsou ze "servisu" předem vyloučeni. Kondom, jenž je rovněž podmínkou, pořizuje na své náklady zájemce.

Netradiční závazek političky, která studuje marketing, vznikl na základě slovní hříčky, jež odráží nereálný slib nejsilnějších belgických politických stran. Ty slibují vznik 400 tisíc nových pracovních míst, tzv. jobs. NEE se proto rozhodla jejich závazky parodovat pod fotografií nahé Derveauxové. Stovky vtipálků po zhlédnutí tohoto fota ji pak nezávisle na sobě žádali, aby místo jobs poskytla voličům blowjobs, tedy felaci. Derveauxová se toho chytla, jen číslovku desetkrát snížila. Plánuje, že denně zvládne 80 felací, takže má práci na 500 dnů.

NEE se snaží v Belgii zaujmout voliče, jimž se protiví velké strany. Volby budou v zemi 10. června.

Reklama

Výběr článků

Načítám