Hlavní obsah

Australan zavolal na svého otce policii, protože mu spálil konopí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vzteky šílený Australan zavolal kvůli hádce na svého otce policii. Jak se ukázalo, udal ho, že mu spálil jeho drahocenné rostliny konopí. Incident se podle agentury AFP stal v úterý večer v australském městečku Humpty Doo, ležícím asi 40 kilometrů severně od Darwinu, správního střediska Severního teritoria.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

„Otec potrestal syna tím, že mu spálil konopí. Rozzlobený potomek to považoval za velkou nespravedlnost a incident nahlásil policii. O co šlo, zjistila hlídka až na místě,“ sdělila veřejnosti na Facebooku komisařka Louise Jorgensenová.

„Syn byl vzteky bez sebe. Policisté se ho zeptali, jestli si uvědomuje, že pěstovat konopí je nezákonné a že za to může být stíhán. Zdálo se, že si myslí, že zničit jeho rostliny je závažnější prohřešek, než je pěstovat,“ dodala komisařka.

Žádné obvinění proti muži policie nevznesla, události se ovšem na sociální síti dostalo hodně komentářů. „To je ale vůl!“ poznamenal například jeden z uživatelů. „Měli ho sebrat pro blbost,“ vyjádřil druhý to, co si asi myslela většina ostatních, kteří si informaci komisařky přečetli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám