Hlavní obsah

Anistonová a Pitt spolu znovu randí

HOLLYWOOD

Jennifer Anistonová (35) a Brad Pitt (41), kteří si vysloužili přezdívku hollywoodský pár snů, se nemohou jeden od druhého odloučit. Ačkoliv již v lednu oznámili rozchod a oba vyhledali přítomnost jiných partnerů, nyní se zdá, že jsou opět spolu, napsal internetový server Scotsman.

Foto: Lucie Balcarová

Opravené městské paneláky v Čáslavské ulici v centru Bohumína.

Článek

Herci spolu žili sedm let. Letos se však rozešli [celá zpráva], důvodem podle některých médií byl Pittův vztah s Angelinou Jolieovou. [celá zpráva] Anistonová se zase začala brzy stýkat s Francouzem Vincentem Casselem. [celá zpráva]

Podle amerických zdrojů však ani v jednom případě nešlo o perspektivní vztahy, což si oba protagonisté dobře uvědomují. Jsou spolu natolik spjati, že se kontakty jen těžko přetrhávají. Nyní jsou prý opět milenci, a to důvěrnějšími než kdykoliv předtím.

Důkazem toho má být jejich společná romantická večeře v Los Angeles, při které je přistihli místní reportéři. Brad a Jennifer se drželi za ruce, zamilovaně si šeptali a vyzařovalo z nich štěstí.

Sami nic nevyzradili, ale jejich okolí nemlčí. "Jsou si stále velmi blízcí a nadále se milují," uvedl nejmenovaný zdroj. "Brad není typ člověka, který by byl nevěrný, dodržuje určité principy," dodal na adresu údajného Pittova záletu s Angelinou.

O znovuzrození vztahu Pitta a Anistonové sní rovněž Betty Russellová, hercova babička, která si nepřeje nic jiného, než je vidět opět spolu. Je přesvědčená, že rozchod byl jen dočasný. "Vždycky spolu byli tak šťastni. Byl to pro mě šok, když mi (Brad) zavolal a řekl mi, že se rozcházejí. Nikdy se ani nezmínil, že by mezi nimi byly nějaké problémy," sdělila.

Reklama

Související témata:

Související články

Manželství Brada Pitta je v troskách

Po čtyřech a půl letech končí manželství dalšího z hvězdných párů amerického Hollywoodu. Jak v noci na sobotu oznámily světové agentury, rozchod oznámili Brad...

Vztah Pitta a Anistonové má ještě naději

Herci Brad Pitt (41) a Jennifer Anistonová (35) se sice rozešli, rozvod však zatím neplánují. Chtějí si jeden od druhého odpočinout a nevylučují, že se nakonec...

Výběr článků

Načítám