Hlavní obsah

Angelina Jolie neumí dětem uvařit ani kaši

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NICE

Je matkou šesti dětí a ráda by navázala na tradici své vlastní matky Marcheline Bertrandové, výborné hospodyně a kuchařky. Jenže Angelině Jolie se tohle podaří jen sotva a její početné potomstvo se bude muset smířit s faktem, že mu máma neuvaří ani dětskou kaši. S tím, že neumí svůdná hollywoodská kráska připravit chutnou večeři, se musel smířit také její partner Brad Pitt.

Článek

„Neumím vařit, to je jedna z věcí, kterou neumím,“ přiznala Angelina v jednom z posledních rozhovorů. Roli kuchaře proto musel převzít její partner a otec dětí.

„Když jsem pryč z natáčení a nedělám rozhovory, připojím se k Bradovi a dětem, abychom společně posnídali či poobědvali. Brad vždycky myslí na děti a co jim dáme k snídani. Pro něho je to nejdůležitější jídlo z celého dne,“ přiznala Angelina.

Třiatřicetiletá hvězda filmu Síla srdce je ráda ke všem upřímná a otevřená. Ovšem před novináři si zvykla držet jazyk za zuby.

„Jsem upřímná a jsem ráda, když se nemusím trápit tím, co říkám, protože na to nemám čas ani energii. Někdy se ale věci zvrtnou špatně a je šílené, když vás interpretují špatně, to mě dost štve. Ale stále je tu dost lidí, kteří mě neznají. Lidé znají jen desetinu mého života, a protože je to specifický druh života, předpokládají, že je to všechno. Ale mám svá tajemství,“ dodala Angelina.

Reklama

Související témata:

Související články

Angelina Jolie: Jizvy mám jen po sexu

Herečka Angelina Jolie přiznala, že jsou její intimní partie poznamenány jizvami. Ty však nemá z žádného lékařského zákroku, ale sexuálního experimentování....

Výběr článků

Načítám