Hlavní obsah

Albánec zastavil nebezpečného řidiče skokem do bočního okna vozu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dramatické chvíle zažili v neděli obyvatelé albánského hlavního města Tirana. Na tamním Skanderbegově náměstí se objevil řidič pod vlivem návykových látek, který již předtím naboural tři vozy. Jeho řádění se podařilo zastavit muži, který neváhal a nohama napřed skočil do otevřeného okénka vozu a řidiče zpacifikoval.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Muž v Albánii skočil do jedoucího auta, aby zastavil šíleného řidičeVideo: Reuters

 
Článek

Incident zachytilo několik bezpečnostních kamer i televizní štáb, který se v onu chvíli na náměstí nacházel.

Během své jízdy, během níž nebyl zcela při smyslech, poničil řidič cestou na náměstí tři auta a na jakékoli výzvy k zastavení nereagoval. Brzy se k autu seběhli lidé, kteří se pokoušeli řidiče zastavit.

Želva prolétla čelním sklem auta a zasáhla seniorku do hlavy

Koktejl

To se povedlo až muži, který se nerozpakoval, rozběhl se a nohama napřed skočil do otevřeného okénka vozu. Akrobatickým kopem se mu podařilo zasáhnout řidiče a vůz se zastavil.

K autu se seběhli ostatní a nakonec se jim podařilo řidiče vytáhnout z vozu. V tu chvíli dorazila policie a muže zatkla. Později muže obvinila z obecného ohrožení a uvedla, že řidič byl pod vlivem marihuany.

Reklama

Výběr článků

Načítám