Hlavní obsah

Želva prolétla čelním sklem auta a zasáhla seniorku do hlavy

Novinky, Martin Vlk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud jste si do teď mysleli, že máte špatný den, pravděpodobně jste na tom pořád lépe než jednasedmdesátiletá žena, kterou ve středu ráno nedaleko floridského města Port Orange při jízdě autem zasáhla do hlavy želva, která prolétla čelním sklem. O incidentu informoval floridský deník Daytona Beach News-Journal.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Jednasedmdesátiletá žena jela autem společně se svou dcerou po americké dálnici Interstate 95, když jejich čelním sklem rázem proletěl velký pevný předmět a seniorku udeřil do hlavy.

Dcera okamžitě zastavila a zavolala záchrannou službu. Brzy poté také zjistila, že oním předmětem byla želva.

„Želva, skutečná želva,“ vysvětlovala marně přes telefon. „Přísahám bohu, že tato žena má největší smůlu na světě,“ tvrdila operátorům linky a současně se starala o otřesenou matku.

Té z rány na čele teklo hodně krve, naštěstí však vyvázla bez vážnějších zranění. Podobně dopadl i nebohý plaz, který podle místní policie skončil pouze s několika škrábanci na krunýři, tudíž mohl být navrácen zpět do volné přírody.

A jak k incidentu došlo? Nezbedná želva údajně přecházela silnici, když do ní narazil jiný vůz a vymrštil ji do vzduchu tak nešikovně, že dopadla přímo na čelní sklo.

Server Times Now připomíná, že podobný incident se stal i minulý týden ve městě Charlotte v Severní Karolíně. Na čelní sklo jedoucího kamionu tam dopadla ryba, která jakožto kořist vypadla letícímu ptákovi z pařátů. V tomto případě však čelní sklo auta vyvázlo bez poničení.

Reklama

Výběr článků

Načítám