Hlavní obsah

Agentka Scullyová se tajně vdala v Keni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Americká herečka Gillian Andersonová, která proslula rolí agentky Dany Scullyové v seriálu Akta X, se tajně provdala. Jejím manželem je novinář a režisér dokumentárních pořadů Julian Ozanne. Sňatek potvrdila hereččina manažerka Connie Freibergová.

Foto: Muzeum hlavního města Praha

část dřevěného vodovodního potrubí

Článek

Šestatřicetiletá Andersonová sňatek dokázala důkladně utajit, vdala se již 29. prosince, tisku se svatba podařila odhalit teprve v polovině ledna. S dvaačtyřicetiletým Julianem se před sňatkem stýkala již několik let.

Slavnost se konala v Keni. Zúčastnilo se jí pouze několik pozvaných přátel a rodinní příslušníci. Obřad byl občanský, oddával je místní úředník. Následně jim ale požehnal keňsky kněz.

Slavnostní ohňostroj

Nevěstě dělala družičku její desetiletá dcerka Piper, kterou má ze svého předešlého manželství. Na svatbě zazněly písně v podání místního sboru ve svahilštině.

Po skončení ceremonie se novomanželé s hosty odebrali ke slavnostní tabuli. Podávaly se především plody moře, nechyběly tedy pokrmy z humra či kraba. Oslavu zpestřili tanečníci. Tečkou za celým dnem udělal ohňostroj.

Reklama

Výběr článků

Načítám