Hlavní obsah

Adriana Sklenaříková touží prorazit ve Francii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Slovenská modelka Adriana Sklenaříková-Karembeu, která hraje tanečnici v dokončované francouzské komedii Tři dívenky, se opět na chvíli stala miláčkem francouzských médií. Je přesvědčena, že v souvislosti s účinkováním ve filmu zaujme jen pověstnou délkou svých nohou a její herecký talent zůstane bez povšimnutí.

Foto: Ondřej Smolka
Článek

"Je mi jasné, že ne všechny komentáře budou příznivé, ale to mě nezastavilo," řekla modelka v rozhovoru pro list Le Parisien.

Pomluvy na každém kroku

Už během práce na filmu se prý o sobě dověděla věci, o nichž neměla potuchy. Přesto však získala dostatek sebedůvěry.

Mnohá média v minulosti spekulovala nad její váhou. Manželství uzavřené v roce 1998 s francouzským fotbalistou Christianem Karembeuem jí prý prospívá, což údajně dokazuje pár kilo navrch.

Modelka světového formátu zdůraznila, že právě našla jistou rovnováhu mezi postavou, jakou jí diktují profesionální závazky, svým zdravím a manželovým vkusem. 

Proslavila Červený kříž

Sklenaříková ve Francii působí rovněž v cyklu Červeného kříže, který je věnován technikám při poskytování první pomoci a který získal na popularitě právě díky nohaté krasavici z Východu. Alespoň symbolicky se tak přiblížila k medicíně, jejíž studium kdysi kvůli kariéře opustila.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám