Hlavní obsah

Pětadevadesátníka přistihli s prostitutkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BOURNEMOUTH

Trápení se ženami, jež nelegálně provozují nejstarší řemeslo na světě, se zřejmě nevyhýbá žádné zemi na světě. Ani četné policejní razie, které mají zabránit jejich rozbujelé aktivitě, nepřinášejí příliš povzbudivé výsledky. Někdy však končí překvapením, nad nímž ochránci zákona a pořádku jen kroutí hlavou.

Článek

Jedno z nich nyní zažili příslušníci zásahové jednotky v anglickém Bournemouthu, kteří dělali zátah ve známé vykřičené čtvrti. A protože vědí, že je lepší přistihnout pachatele přímo při činu, než mu pracně dokazovat nekalé úmysly, počkali si, až muž, který si vzal prostitutku do auta, půjde takříkajíc přímo na věc. Zakročili ve chvíli, kdy se chystal k intimnímu spojení.

Oba provinilce vytáhli z vozu, zajistili a nestačili se divit. Při zjišťování klientovy totožnosti totiž vyšlo najevo, že je mu 95 let. Policisté k němu byli víc než shovívaví. Pustili ho na svobodu a mohl odejít domů s pouhým napomenutím. Pravděpodobně na ně zapůsobilo, že při tak úctyhodném věku je ještě plný mužné síly a ve skrytu duše mu jen tiše záviděli.

Reklama

Související témata:

Související články

Nabízím byt. zn.: Za sex!

Bohatí obyvatelé New Yorku nabízejí byty, ve kterých se nemusí platit nájem. Háček je v tom, že je nabízejí pouze ženám a navíc výměnou za sexuální...

Osmdesátiletý muž vyměňoval kokain za sex

Policie v severoamerickém Pittsburghu obvinila osmdesátiletého muže za držení, užívání a prodej kokainu. Letitý pán závislý na drogách část kokainu vyměňoval...

Výběr článků

Načítám