Hlavní obsah

Princ Harry se opět opil na veřejnosti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britský princ Harry se opět dostal na první stránky bulvárního tisku. Deník The Sun v úterý zveřejnil fotografie, na kterých v pořadí třetí následník britského trůnu je zjevně podnapilý a svírá ňadro blonďaté kamarádky Natalie Pinkhamové v londýnském nočním klubu Boujis.

Článek

Na snímcích, které byly podle všeho pořízeny mobilem, je vedle jednadvacetiletého Harryho viděn v podroušeném stavu také jeho čtyřiadvacetiletý bratr princ William. Hlavně Harry se však prý choval divoce a sápal se kromě Natalie i po jiných dívkách.

"Celou noc pil a každé se dotýkal, hlavně Natalie. Osahával ji a líbal na obličej," citoval list nejmenovaného očitého svědka. Princ bude mít nyní pravděpodobně velký problém se svou přítelkyní Chelsey, která byla v době flámu v zahraničí. "Jinak by byla nejtolerantnější přítelkyní na světě," usoudil svědek.

Syn korunního prince Charlese a tragicky zesnulé princezny Diany Harry se stal rozporuplným hrdinou bulvárního tisku již v minulosti. Jednou byl například přistižen, jak při jednom večírku měl na ruce nacistický znak, nedávno byl vyfocen, jak mu v jednom kabaretu sedí na kolenou rozverná tanečnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám