Hlavní obsah

Jacksonovi hrozí, že přijde o dvě děti

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Svéráznému králi popu Michaelu Jacksonovi hrozí, že přijde o dvě ze svých dětí. Čelí totiž obvinění, že údajně není jejich skutečným otcem. Podle tajné soudní žaloby není zpěvák biologickým otcem osmileté dcery Paris a o rok staršího syna Prince Michaela.

Článek

Žaloba, v níž se uvádí, že je biologickým otcem dětí neznámý dárce spermatu, by se měla projednávat příští měsíc.

Debbie Roweová, biologická matka Paris i Prince Michaela a Jacksonova exmanželka, se práva na výchovu dětí vzdala před pěti lety výměnou za mnohamiliónové odstupné. Nyní žádá soud o možnost přístupu k dětem a tvrdí, že je Jackson unesl do Bahrajnu na falešné pasy a drží je tam v zajetí před světem.

Sedmačtyřicetiletý zpěvák, který má ještě syna Prince Michaela II., se svojí exmanželkou rozhodně nesouhlasí a podle jemu blízkých zdrojů je z blížící se žaloby vyděšený a obává se, že své dvě děti ztratí.

Jackson se o uplynulém víkendu opět předvedl. V Paříži se nechal vozit od osobního strážce na kolečkovém křesle v pyžamu. V sobotu 10. června navštívil pařížskou botanickou zahradu, kde se před sluncem a novináři chránil obřím deštníkem. Všechny tři děti - s obličeji překrytými závojem - mu byly nablízku.

Reklama

Související témata:

Související články

Michael Jackson si vybíral děti z katalogu

Ani překotný úprk do Bahrajnu Michaelu Jacksonovi (47) příliš nepomohl. Upadající zájem, na němž se částečně podepsala jeho fyzická nepřítomnost ve Státech,...

Michael Jackson musí zavřít Neverland

Kalifornské úřady nařídily ve čtvrtek popovému zpěvákovi Michaelu Jacksonovi, aby uzavřel svůj ranč Neverland, a vyměřily mu pokutu 169 000 dolarů (přes čtyři...

Výběr článků

Načítám