Hlavní obsah

Anglický rabín střídá ženy každý den

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Většině mužů jedna manželka bohatě stačí. Ale anglický rabín Philip Sharp má na každý den v týdnu jinou. Všichni společně žijí v domě nedaleko Brightonu s pěti dětmi a třemi psy.

Článek

Zdá se to být docela v rozporu s literou zákona, ale není, protože oněch sedm žen je jeho manželkami nikoliv podle práva, ale jen v očích Boha. Judith (47), Tracey (38), Chava (62), Margo (36), Vreni (36), Hannah (49) a Karyn (27) společně obývají dům o devíti pokojích se svým šestačtyřicetiletým "chotěm". Spolu s nimi tam žije i matka nejmladší Karyn, Maureen.

Bývalý rabín věří, že jeho úkolem je přivést své manželky blíže k Bohu "v náruči rodiny". A jejich úkolem je zase o něj každý den hezky pečovat.

"Ve vaření a umývání nádobí se pravidelně střídáme," řekla manželka číslo jedna, Judith. "Ale v sexu ne. Každá manželka má svůj čas." Pokud jsou manželky samostatné, není pro ně problém se přihlásit, svěřila listu The Daily Telegraph. Jedna manželka prý posílala esemesky, když dostala chuť na sex.

Život se sedmi manželkami není podle Sharpa žádný med: "Přivést harmonii do domácnosti se sedmi ženami je docela dřina. Ale člověka to posiluje a otvírá mu to srdce."

Ještě před sedmi lety byl Sharp klasicky ženatý a měl pět dětí. Se svou ženou žil 17 let. Pak měl ale vidění. Manželství se rozpadlo a nastal nový život, vyplněný charitativní činností. Na tu si ale nyní posvítí britská policie, protože ve vedení Sharpovy nadace byly shledány jisté finanční nesrovnalosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám