Hlavní obsah

Nejhloupější jsou prý Jackson, Bush a Cruise

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americký popový zpěvák Michael Jackson byl počtvrté zvolen nejhloupějším Američanem. Vyplývá to z "humorného" průzkumu veřejného mínění, pořádaného americkou společností Opinion Research Corp vždy u příležitosti prvního aprílového dne.

Článek

Popová hvězda jen těsně porazila amerického viceprezidenta Dicka Cheneyho, který během honu postřelil přítele a který je hojně kritizován za mediální přehmaty. Podle organizátora průzkumu se z 1045 dotázaných osob vyslovilo pro zpěváka 69 procent lidí.

Jackson si prvenství "zasloužil" nejspíše hlavně tím, že během soudního procesu, vedeného proti němu kvůli obvinění z pohlavního zneužívání dítěte, se jednou v soudní síni ocitl v pyžamu. V Bahrajnu, kde nyní žije, byl naposledy viděn v nákupní středisku v ženských šatech.

Na druhém místě se spolu s Cheneym objevila dědička hotelového impéria Paris Hiltonová, která pravidelně zaplňuje americký bulvární tisk. Třetí skončil prezident George Bush a čtvrtý herec Tom Cruise.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám