Hlavní obsah

Horoskop: Čeká nás lepší rok než byl 2005

Právo, ton

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHOMUTOV

Rok 2006 je podle čínského zvěrokruhu rokem Psa a bude mít i některé vlastnosti tohoto ušlechtilého znamení. Bude úspěšný, dopřeje odvážným a statečným lidem. Odmění také čestné. Tak to alespoň na konci roku 2005 tvrdí chomutovská numeroložka Camilla Carolins.

Článek

"Rozhodně nás čeká lepší rok než byl letošní, a to hlavně finančně. Lidé by si měli přijít k lepším příjmům než letos, měli by být lépe zabezpečeni," tvrdí numeroložka.

"Numerický součet čísel 2006 je osm, což je symbol peněz. Protože jde také o rok vody, dají se očekávat nějaké místní záplavy a povodně, ale nečekejte nic závažného a mimořádného," prohlásila Carolins.

Domnívá se, že příští rok bude více pohodovější, než ten letošní. "Zatímco rok 2005 nás měl přivést k zamyšlení a uvědomění si sebe sama a odpovědnosti za svůj život a jeho kvalitu, rok 2006 nás velkého filozofování a sebezpytování ušetří. Bude klidný a nenáročný," soudí numeroložka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám