Hlavní obsah

Lucie Bílá: Zlobím se na novináře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Kartářka zpěvačce Lucii Bílé předpověděla, že do čtyřiceti se jí splní všechno, co si přeje a co si vysnila. Po čtyřicítce se prý začnou kutálet její peníze. Lucie oslaví zmíněné jubileum příští rok v dubnu. Na oslavu chystá koncert s Petrem Maláskem a velkou show pro ni připraví Jan Nekola na pražském Žofíně. Jinak prý žádná sláva nebude.

Článek

Tak pravila Bílá a víc nehodlala prozradit. Momentálně se totiž zlobí na novináře. Nemůže se vyrovnat s tím, co o ní napsali - že se chystá na rok přerušit práci, že čeká dítě, že nešla na večírek po Českém slavíkovi a že dokonce lže.

"Na odpočinek se nechystám a těhotná nejsem, ač jsem si to už asi třináctkrát přečetla. Přitom všichni kolem mě čekají rodinu a já bych už taky měla být na řadě," prohlásila stříbrná slavice smutně.

Na pauzu není čas

Zároveň dodala, že pauzu by si klidně na rok dala, ale nemůže, protože má spoustu práce. "A práci bych opravdu přerušila, jen kdybych čekala miminko. Teď chystám natáčení s orchestrem Ivana Mládka, komorní představení v divadle, life koncert na DVD a pak uvidíme," řekla.

Lucie je stále šťastně zamilovaná do o čtrnáct let mladšího Václava Noida Bárty. Na večírek po slavnostním vyhlášení Českého slavíka si vyšli oba, i s jejím synem Filipem. Po dlouhých letech v anketě nezískala zlato, ale prý jí to moc nevadilo. "Ona tam nahoře není vůbec žádná legrace," pousmála se.

Lásku si hýčká

S muzikantem Václavem žije Lucie Bílá už třetí rok. Svoji lásku si hýčká, nesnáší nevěru a lež. "Lež se nevyplácí stejně jako nevěra. Člověk si nemůže udržet lásku, když je nevěrný. Já neuznávám úlety. Chybovat je někdy možné, ale rozhodně si zakládám na tom, že mluvím pravdu a jsem věrná. Nejen v lásce, ale i svým spolupracovníkům. Mám za dvacet let v téhle branži jen dva manažery a dvě vizážistky," zdůraznila zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Související články

Lucie Bílá zatoužila po holčičce

Zpěvačka Lucie Bílá by ráda pořídila svému synkovi Filípkovi sourozence, nejlépe sestřičku. Se svým tajným přáním se Lucie svěřila na divákům semifinálového...

Lucie Bílá se tajně zasnoubila s Noidem

Osmatřicetiletá zpěvačka Lucie Bílá se tajně zasnoubila. Jejím nastávajícím je Václav Bárta alias Noid, s nímž se zná přibližně osmnáct měsíců. "Ano, informaci...

Lucie Bílá chce příští rok otěhotnět

Zpěvačka Lucie Bílá při natáčení pořadu Vodopád Tomáše Hanáka prozradila, že by si chtěla příští rok pracovně odpočinout a pořídit si miminko. Kvůli...

Výběr článků

Načítám