Hlavní obsah

Jessica Simpsonová podala žádost o rozvod

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zpěvačka a zároveň herečka Jessica Simpsonová dala oficiálně na vědomí, že už nechce sdílet manželství s Nickem Lacheym. Už měla v pátek podat v Los Angeles oficiální žádost o rozvod. Informoval o tom v pondělí internetový server Radioactif.

Článek

Simpsonová naznačila, že se její manželství rozpadá kvůli "nepřekonatelným rozporům" obou partnerů. Vztah s Nickem se jí zkrátka začal zajídat.

Simpsonová si na potíže ve vztahu začala stěžovat letos na podzim. Její manžel totiž chodil pořád s kamarády na párty a holdoval alkoholu. Proto se od něj už koncem října odstěhovala, uvedla v rozhovoru pro americký magazín People.

Jessica Simpsonová a Nick Lachey se vzali v Austinu v Texasu v říjnu 2002.

Reklama

Související články

Jessica Simpsonová kvůli sexy tělu trpěla

Americká popová zpěvačka Jessica Simpsonová, která se vehementně snaží konkurovat Britney Spearsové, přiznala, že v dětství a v období dospívání kvůli svému...

Jessica Simpsonová byla krátce hospitalizována

Popová zpěvačka Jessica Simpsonová musela být v pondělí krátkodobě hospitalizována kvůli žaludečním potížím. O den později nemocnici již opustila, napsal...

Nejhezčí poprsí má Jessica Simpsonová

V žebříčku celebrit s nejkrásnějším poprsím kraluje zpěvačka a herečka Jessica Simpsonová. Vyplývá to z ankety, kterou uskutečnil americký magazín In Touch.

Výběr článků

Načítám