Hlavní obsah

Jessica Simpsonová kvůli sexy tělu trpěla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká popová zpěvačka Jessica Simpsonová, která se vehementně snaží konkurovat Britney Spearsové, přiznala, že v dětství a v období dospívání kvůli svému tělu trpěla. Musela si prý natahovat příliš krátké nohy, napsal internetový server Teen Hollywood.

Foto: Petr Mráček

Milan Peroutka a Lucie Vondráčková

Článek

Matka Jessiky, Tina Simpsonová, se před lety domnívala, že její dcerka má krátké nohy, které se nehodí k jejímu tělu. Bála se, že z děvčete vyroste žena s neúměrnými partiemi, proto Jessice naordinovala každodenní natahování obou dolních končetin.

Tina se dceři věnovala každý večer třicet minut. Než se Jessica uložila ke spánku, natahovala jí svaly na nohou.

Jessica pravidelné seance podstupovala, ačkoliv ji prý někdy působily bolest. Jenže se podle ní ukázalo, že cvičení pod matčiným vedením bylo účinné. Údajně se tak Tina zasadila o Jessiččinu sexy figuru, kterou dnes mohou její fanoušci obdivovat. 

Reklama

Související články

Jessica Simpsonová prý kazí mládež sexem

Rodičovskou asociaci ve Spojených státech rozhořčila zpěvačka Jessica Simpsonová, která má podle jejích zástupců příliš provokativní nápady a vůbec se chová...

Výběr článků

Načítám