Hlavní obsah

Petr Janda uvažuje o dítěti ze zkumavky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Petr Janda, frontman legendární kapely Olympik, plánuje se svou manželkou Alicí dítě. Inspiroval ho Karel Gott, který s přítelkyní Ivanou očekává na jaře příštího roku potomka. Janda, který se letos v létě potřetí oženil, by rád Českého slavíka co nejdříve následoval.

Článek

"Toužím s manželkou po dítěti, mám dvě dcery. Syn mi zemřel na rakovinu, a tak bych rád kluka," svěřil se rocker.

Zatím jsou však jeho sny jen velkým přáním. Janda a jeho o 38 let mladší manželka Alice dokonce přemýšlejí, zda nevyužijí možnosti zplodit dítě ze zkumavky. "Asi to tak dopadne a ja nejsem vůbec proti," prohlásil muzikant.

Dvojčata by Jandovi nevadila

Velice ho zaujala skutečnost, že v případě umělého oplodnění je velká pravděpodobnost vícečetného těhotenství. Není neobvyklé, že se narodí i dvojčata.

"To bych byl už úplně bez sebe. Kdyby to navíc byli dva kluci, byl bych naprosto šťastný. Vždycky jsem po dvojčatech toužil. V podstatě mám ale jen jediné přání. Aby se mi narodilo zdravé dítě," uzavřel už vážněji Janda debatu o vytouženém potomkovi.

Reklama

Související témata:

Související články

Petr Janda daroval snoubence briliantový prsten

Okamžiky jak vystřižené z romantického velkofilmu prožívala před několika týdny budoucí choť Petra Jandy Alice Fojtíková. Její přítel a dlouholetý frontman...

Petr Janda se potřetí oženil

Nejslavnější muzikant z legendární české kapely Olympic Petr Janda si v sobotu vzal za ženu Alici Fojtíkovou. Svatba v kutnohorském Vlašském dvoře se konala...

Výběr článků

Načítám