Hlavní obsah

Ben Affleck si roli otce užívá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Šťastný otec Ben Affleck (33) s radostí vyměňuje plenky dcerce Violet, která se jemu a jeho ženě herečce Jennifer Garnerové nedávno narodila. Pár je z rodičovství doslova u vytržení a s miminkem si užívá každou volnou chvilku.

Článek

"Ben malou přebaluje a chová se jako vzorný otec," prozradil jeden z rodinných přátel časopisu America´s People. Jak uvádí zdroj z jeho blízkého okolí, Ben nikdy nevypadal šťastnější. Malá Violet si ho svou roztomilostí už dokázala omotat kolem prstu. "Byli tady dva bezvadní lidé, kteří se velmi milovali. A ve chvíli, kdy to vypadalo, že našli jeden druhého a budou spolu navždy ve dvou, vstoupila do jejich života tahle malá holčička," podotkl Affleckův dobrý známý.

Svatba byla v Karibiku

Milenci se začali stýkat v červenci 2004, jen několik málo měsíců poté, co sympatický Affleck zrušil zasnoubení s Jennifer Lopezovou. Garnerová se zase rozvedla s hercem Scottem Foleym a velkolepé svatbě už nestálo nic v cestě. Koncem letošního června uzavřel šťastný pár sňatek na jednom z karibských ostrovů.

Reklama

Související témata:

Související články

Ben Affleck se stane otcem

Dvaatřicetiletý herec Ben Affleck a jeho o rok starší přítelkyně Jennifer Garnerová se stanou rodiči. Jako první o tom v neděli informoval internetový server...

Ben Affleck se těší na dcerku

Americký herec Ben Affleck (32) se zřejmě dočká dcerky. Tu by mu měla porodit jeho manželka, herečka Jennifer Garnerová (33) letos v listopadu. Informoval...

Výběr článků

Načítám