Hlavní obsah

Do České Miss se hlásí více dívek než při premiéře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Desítky přihlášek do nového ročníku České Miss přicházejí každý den do sídla jejího organizačního štábu a zájem dívek se stupňuje. Největší nápor očekává ředitelka soutěže Michaela Maláčová v nejbližších dnech, protože se již blíží konec října, tedy i uzávěrka.

Článek

"První ročník České Miss vzbudil velký zájem. Ten je letos ještě větší, jak jsem předpokládala. Podle zasílaných fotografií i vyplněných přihlášek lze také usoudit, že se zvýšila i úroveň uchazeček, " řekla Maláčová.

Tým České Miss nyní vybírá dívky, které dostanou možnost zúčastnit se předkola, tedy základních castingů, které se uskuteční v listopadu po celé ČR.

Nejvíce adeptek na korunku královny krásy je z Prahy a z Brna. Přihlášené dívky jsou většinou vysokoškolačky, studují jazyky a holdují sportu. Uchazečky o postup do dalších kol se také věnují zpěvu, hudbě, ale i dalším uměleckým oborům. Jedna z nich například hraje na saxofon. Většinu dívek přihlásili rodiče.

Zajímavé ceny pro úspěšné dívky

O nástupkyni historicky první České Miss Kateřiny Smejkalové rozhodne finále, které bude vysílat v únoru 2006 televize Nova. Během přímého přenosu budou volit královnu krásy samotní diváci textovými zprávami. Česká Miss získá garantovaný roční kontrakt za milión korun, na vítězky i úspěšné finalistky čeká auto, bydlení v Praze zdarma a mnoho dalších atraktivních cen, to vše v celkové hodnotě přesahující čtyři milióny Kč.

Královna krásy se pak zúčastní prestižní mezinárodní soutěže Miss Universe. Ten, kdo vítězku doporučí, získá 100 tisíc korun a bude ji moci doprovázet na toto světové klání krásek. Do České Miss se mohou přihlásit dívky, které mají české občanství a je jim od osmnácti do šestadvaceti let. Uzávěrka přihlášek je 31. října.

Reklama

Související témata:

Související články

Miss Kateřina Smejkalová hledá nástupkyni

Česká Miss 2005 Kateřina Smejkalová se vydala na turné po českých a moravských městech. Cílem akce je najít vhodné typy dívek, které se chtějí stát modelkami...

V České Miss jsou připraveny novinky

Ředitelka České Miss Michaela Maláčová oficiálně zahájila již druhý ročník soutěže o královnu krásy. Nástupkyni Kateřiny Smejkalové opět zvolí diváci svými...

Výběr článků

Načítám