Hlavní obsah

Renée Zellwegerová chce adoptovat dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká herečka Renée Zellwegerová potvrdila, že je připravena na adopci osiřelého dítěte, pokud by neotěhotněla přirozenou cestou. Prozradila rovněž, že už se zajímala o postup při adopci.

Článek

Podle internetového serveru Female First prý své rozhodnutí zveřejnila jen krátce poté, co její bývalý přítel, zpěvák Jack White oznámil, že se stane otcem.

Herečka, která se nedávno rozešla se svým manželem, Kenny Cheseny, zoufale touží stát se matkou. Když kolem sebe vidí, jak se ostatním párům rodí děti, chce se jim vehementně vyrovnat.

Stálého partnera, který by se mohl stát otcem jejího dítěte, však Zellwegerová nemá. Proto se rozhodla vydat se ve stopách své filmové kolegyně, herečky Angeliny Jolieové, která adoptovala už dva sirotky, Maddoxe a Zaharu.

Dokonce se s Angelinou o adopci radila. Obě herečky si taky naplánovaly společnou cestu do Afriky, kde by mohla Renée získat alespoň základní představu o případném potomkovi.

Reklama

Související články

Renée Zellwegerová dostala slavnou hvězdu

Americká herečka Renée Zellwegerová v úterý vstoupila mezi nejslavnější osobnosti světového showbyznysu. Na proslulém chodníku slávy v Hollywoodu dostala...

Zellwegerová prožívá manželskou krizi

Herečka Renée Zellwegerová a její manžel Kenny Chesney údajně prožívají těžkou partnerskou krizi. Od jejich svatby přitom uplynuly pouhé tři měsíce.

Výběr článků

Načítám