Hlavní obsah

Renée Zellwegerová dostala slavnou hvězdu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká herečka Renée Zellwegerová v úterý vstoupila mezi nejslavnější osobnosti světového showbyznysu. Na proslulém chodníku slávy v Hollywoodu dostala vlastní hvězdu. Stala se tak 2286. celebritou v pořadí, které byla hvězda udělena.

Článek

Šestatřicetiletá Zellwegerová, která se prosadila hlavně díky roli ve snímku Deník Bridget Jonesové, hvězdu dostala dvacet let od doby, kdy poprvé Hollywood navštívila.

"Vyfotila jsem tehdy asi dva filmy jen na hvězdy, byla jsem tak šťastná, přála jsem si, abych se jednou stala součástí oblasti filmu, který miluji," uvedla herečka. V Hollywoodu byla poprvé v roce 1988, kdy sem zavítala se svými přáteli. "Ale nedokázala jsem si představit den, jako je tento," dodala.

Kromě Deníku účinkovala ve snímku Chicago, Cold Mountain,Jerry Maguire, naposledy si zahrála po boku Russella Crowea ve filmu Cinderella Man, který se na plátnech kin objeví začátkem června.

Zellwegerové přeje štěstí i v osobním životě, nedávno se na Amerických Panenských ostrovech provdala za zpěváka country Kennyho Chesneyho. [celá zpráva

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám