Hlavní obsah

Renée Zellwegerová se vdala za zpěváka country

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Herečka Renée Zellwegerová se v pondělí provdala za hvězdu country Kennyho Chesneyho. Skromný patnáctiminutový obřad na pláži se konal na Amerických Panenských ostrovech, konkrétně na ostrově svatého Johna. Potvrdila to manažerka herečky Nanci Ryderová v tiskovém prohlášení.

Článek

Svatby se zúčastnili blízcí přátelé a rodinní příslušníci novomanželů. Nevěsta měla na sobě šaty z dílny Caroliny Herreravoé. Zellwegerová a Chesney se seznámili v polovině ledna na koncertě pořádaném na pomoc obětem tsunami.

Sedmatřicetiletý zpěvák country žije na ostrově, kde se konala svatba. Jeho o rok mladší manželka, která narozeniny oslavila před dvěma týdny, pochází z Texasu. Herečka je držitelkou filmového Oscara za nejlepší vedlejší roli ve filmu Cold Mountain, nominována byla za role ve snímcích Chicago a Deník Bridget Jonesové.

Chesney je nejoblíbenějším zpěvákem country ve Spojených státech. Podle časoppisu Country Weekly ho Renée inspirovala k napsání jeho velkého hitu v roce 1999 poté, co ji viděl účinkovat ve filmu Jerry Maguire.

Zellwegerová donedávna chodila s Jackem Whitem, zpěvákem z White Stripes, ještě předtím s hercem Jimem Carreym.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám