Hlavní obsah

Kateřina Hrachovcová na svatební cestu nechce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herečka a moderátorka Kateřina Hrachovcová (31) se v pátek provdala za veterináře Jana Herčíka (47) z Horoměřic. A i když byla před svatbou hodně nervózní, nakonec prý byl obřad krásný. Na svatební cestu se novomanželé zatím nechystají.

Článek

Svatba se konala na hradě Okoři nedaleko od Prahy. Mezi svatebními hosty nechyběly ani některé známé osobnosti. Se svou motorkou se předvedl moderátor Dalibor Gondík, autem se naopak dostavil Petr Hapka žijící nedaleko. Zpěváky zastupovala Věra Martinová, herce například Václav Vydra.

"Byla jsem samozřejmě dost nervózní," přiznala Kateřina. "A to tak moc, že jsem si ani nedovedla představit, jak to všechno vlastně bude probíhat a co člověk při svatbě všechno prožívá."

Nakonec ale vše dobře dopadlo a novomanželka si už jen pochvaluje: "Byla to krásné." Na svatební veselku si hosté museli počkat až do odpoledne.

"Nešli jsme na klasický rodinný oběd, jak to bývá. Prostě jsme se nechali oddat ve tři odpoledne. Večer začala oslava s kamarády, která trvala do půlnoci," vyprávěla Kateřina.

Seznámili se díky psovi

Novomanželé zatím nemyslí ani na svatební cestu. "Oba máme hodně práce, ale kdyby se možnost někam odjet během času naskytla, tak třeba ano," sdělila Hrachovcová. "Ale kdyby to bylo jen na mě, tak bych ani nikam jet nemusela," doplnila.

A jak se vlastně herečka a veterinář dali dohromady? "Můj pes, jezevčík, na tom byl špatně, a tak mi nějaká paní doktorka doporučila, abych s ním šla na operaci právě za Janem. Tak jsem ho takhle objevila," zavzpomínala s úsměvem Kateřina.

Reklama

Související témata:

Související články

Židlochovice zvou na Den otevřených škol

Město Židlochovice pořádá v pátek 1. září Den otevřených škol. Školní budovy budou veřejnosti přístupné od 14.00 do 17.00 hodin. Akce se koná při příležitosti...

Kateřina Hrachovcová si nechala změřit IQ

Herečka a moderátorka Kateřina Hrachovcová rázně zareagovala na hanlivé a urážlivé dopisy, které jí zasílají diváci pořadu Snídaně s Novou. "Tak a dost!"...

Výběr článků

Načítám