Hlavní obsah

Serena Williamsová chce kosmetiku zdarma

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Účty za zkrášlovací prostředky dělají v poslední době těžkou hlavu americké tenisové šampiónce Sereně Williamsové (23). Sama přiznává, že je na nich natolik závislá, že neustálé nákupy by ji jednou mohly přivést až na mizinu.

Článek

Sama Wiliamsová připustila, že je na kosmetice natolik závislá, že neustálé nákupy by mohly ohrozit její finance. Proto pověřila svého manažera, aby jejím jménem uzavřel s některým výrobcem kosmetiky smlouvu o propagaci jeho výrobků, která by jí zajišťovala bezplatný přísun šminek a dalších zkrášlujících výrobků.

Nabídky využila renomovaná společnost Estée Lauder, která chce příští rok uvést na trh rtěnky, které budou majitelky nosit na řetízku kolem krku. Prodávat se budou pod značkou Aneres, což je Serenino jméno psané pozpátku.

Reklama

Související témata:

Související články

Serena Williamsová šokovala kozačkami

Když Serena Williamsová vstoupila před střetnutím se Sandrou Kleinovou na kurt newyorského Stadionu Arthura Ashe, vyvolala nemalou senzaci. Ani v nejmenším...

MÓDA: Serena představila svou kolekci

Dvaadvacetiletá tenisová hráčka Serena Williamsová v Miami představila tento týden svou zbrusu novou módní kolekci, která nese název Aneres, což je pozpátku...

Výběr článků

Načítám